Auto huren Oostenrijk

Oostenrijk autohuur is er voor jou

Verken Oostenrijk op uw gemak zonder openbaar vervoer. Rijd zelf naar de vele restaurants en bezienswaardigheden met uw eigen huurauto!

 

Met de  all inclusive deals van Sunny Cars geniet je altijd van de beste verzekeringsvoorwaarden, zoals je in Nederland gewend bent. Altijd WA-verzekerd dus! Het pakket bezit ongelimiteerde kilometers en bij schade aan de huurauto betalen zij het eigen risico aan je terug. Dit geldt voor deuken, maar ook voor schade aan glas, banden, bodem of dak. Alle gegevens krijg je in een helder overzicht zodat je direct weet waar je aan toe bent.

 

Wij bemiddelen in het all inclusive autoverhuur van onze partner Sunny Cars. Wijzelf zijn geen daadwerkelijke eigenaars van de huurauto’s, maar werken als contactpunt tussen mensen en verhuurbedrijven. Zo werkt Sunny Cars samen met Alama, Budget Rent a Car en Europcar. Zo word je altijd van goede kwaliteit voorzien en kom je nooit voor verassingen te staan. Boek zorgeloos een auto bij Spanjeautohuur.nl.


Al 20 jaar in het vak

Oostenrijk Autohuur werkt nauw samen met Sunny Cars, een autoverhuurbedrijf dat is opgericht in 1991. Kai Sannwald begon toentertijd met zijn compagnon het autoverhuurbedrijf. Tegenwoordig is het flink uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan zeventig medewerkers onder zijn hoede.

 

Samen met Sunny Cars werken wij naar een comfortabel transportmiddel voor jouw dagen in Spanje. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen en tips voor jouw auto of vakantie. Wil je meer weten over onze diensten? Schroom je niet en blader verder op onze website.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Oostenrijk huren we de auto zeker weer bij oostenrijkautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij Oostenrijkautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers