All inclusive

Standaard All-in

De vakantie is een feit en u staat waarschijnlijk al te popelen tot u er bent. Genieten van de schitterende, besneeuwde bergen, de gevarieerde en moderne skigebieden en de gezellige berghutten. Het lijkt een droom die uit komt. Om echt het maximale uit jouw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef je jezelf niet te beperken tot een skigebied of restaurant in de bergen, maar smul je van het vrije gevoel van gaan en staan waar je maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

 

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter in met een extra WA van €7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt ten alle tijden terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

Standaard inbegrepen in onze huursom:

checked-1 Diefstalverzekering (TP)

checked-1 Terugbetaling eigen risico

checked-1 Dekking glas-banden-bodem-dakschades

checked-1 24/7 Nederlandstalig noodnummer

checked-1 Ongelimiteerde kilometers

checked-1 (Extra) WA-dekking van €7,5 miljoen

checked-1 Schadeverzekering (CDW)


Auto boeken zonder creditcard!

Wilt u een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

Extra’s met het premium pakket

Met het Premium pakket rijdt u gegarandeerd in een jonge huurauto en kun u de wachtrij overslaan.

100% Zorgeloze autohuur!

Sunny Cars wil graag dat u op uw vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

Wat u van ons kunt verwachten

Diefstalverzekering

Hoe vervelend is het om bij je auto terug te komen en diefstal te constateren. Zoals de naam al zegt verzekert diefstalverzekering(TP) tegen diefstal van de huurauto, spullen die in de auto liggen zijn dus niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De diefstalverzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Een huurauto van Oostenrijk autohuur is all in – inclusief met alle nodige verzekeringen. Met dekking van glas tot bodemschade. U hoeft dus geen extra auto verzekering af te sluiten. Soms proberen verhuurders je die toch aan te smeren dus let goed op. U moet ook goed opletten bij het tekenen van het huurcontract niet dat u tekent voor een extra verzekering.

WA-dekking van 7,5 miljoen

In de meeste Europese landen is de WA-dekking voldoende. In de landen waar dat niet zo is ligt de maximale dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als je dan een ongeluk krijgt zou je een groot financieel risico kunnen lopen. Daarom sluiten wij een WA-verzekering af met een dekking van € 7.5 miljoen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. De WA-verzekering dekt de schade zowel materieel als fysiek.

14 dagen bedenktijd

Nog niet zeker of je wel of niet gaat maar wil je toch zeker zijn van een goede auto? Dan kan je jouw reservering binnen 14 dagen nog kosteloos annuleren.

Schadedekking

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen  met terugbetaling van eigen risico.

Gratis wijzigen

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijgt u een ongelimiteerd aantal kilometers.